Rešenja

202001

AQUA  rešenja

AQUA (industrijske otpadne vode) je specijalizovana za obradu industrijskih otpadnih voda, a najviše otpadnih voda od prerade crvenog mesa, živine, mleka i ribe. Dodatno, AQUA Industrial Watertreatment je realizovala nekoliko projekata u industrijama kao što su tekstilna i industrija prerade nejestivih sporednih proizvoda.

AQUA (industrijske otpadne vode) je globalna kompanija koja dizajnira, proizvodi i instalira sisteme za tretman industrijskih otpadnih voda. Obrada, odvajanje i obezvodnjavanje mulja je takođe deo glavnih aktivnosti. Moguć je bilo koji stepen obrade vode, pa i do vode za piće.

Sastav otpadnih voda veoma varira. Nivo zagađenja zavisi od tipa industrije i njenog proizvodnig procesa. Obzirom da svaka otpadna voda ima svoje posebne karakteristike, AQUA Industrial Watertreatment se specijalizovala za iznalaženje rešenja za tretman otpadnih voda iz prehrambene industrije. Pustili smo u rad fabrike za preradu otpadnih voda širom sveta, od Rusije do Argentine, od Kanade do Australije.

U kompaniji AQUA , proizvođači u prehrambenoj industriji mogu biti sigurni da će specifikacije tehnologije biti usmerene na njihov proizvodni process, i prilagođene najboljem rešenju. AQUA  sistemi su efikasni, lako se koriste i zahtevaju malo odžavanja.

AQUA (industrijske otpadne vode) je deo MPS grupacije.