Čista hala za klanje goveda

Za transport iznutrica, crvenih organa i glava, MPS (klanje goveda) nudi kompletan opseg ispusnih kanala, remena i transportnih traka. Važan aspekt čiste hale za klanje je taj što se veterinarska inspekcija tela, iznutrica, crvenih organa i glava može odvijati istovremeno. Očigledno, sledljivost ima najviši prioritet u ovom delu klanice.

Sakupljanje i obrada iznutrica

MPS (klanje goveda)  iznutrice i telo istovremeno transportuje na inspekciju transporterom ili konvejerom. Iznutrice se drže odvojeno da bi se sprečila kontaminacija. Nakon ove inspekcije, iznutrice se transportuju na preradu.

Odvajanje i čišćenje crvenih organa

Crveni organi i glava se drže odvojeno na transportnom konvejeru i transportuju se do dela gde se vrši veterinarska inspekcija. Po želji, tuš može isprati organe. Nakon ove inspekcije, creva se transportuju na preradu.

Dizajn radnog okruženja

Klanje se obično vrši uz pomoć podesivih radnih platformi na kojima zaposleni može izabrati adekvatnu visinu kako bi obavljao posao ergonomski i higijenski. U tom cilju, MPS (klanje goveda)  nudi niz različitih platformi, opremljenih sa neophodnom sanitarnom opremom.